فاکتورمهم در محاسبه تعداد دانخوری ها وزن پرنده ها در انتهای دوره پرورشی می باشد
محیط دانخوری=قطردانخوری3.14
125.6=3.1440 سانتی متر
دانخوری بشقابی
حدودا 20 درصد
کارایی بهتر نسبت به دانخوری زنجیری
25.12= 100/(20*125.6)
125.6+25.12=151
معمولا برای هر مرغ گوشتی بین 5 تا 7 سانتی متر دانخوری در نظر گرفته می شود.
عدد5 حداقل طول دانخوری عدد 7 حداکثر طول دانخوری
25= 6/ 151 تعداد ظرفیت مرغ برای هر بشقاب مثال: محاسبه دانخوری برای یک مرغداری ده هزار قطعه ای
400=10000/25 تعداد دانخوری هایی که باید در این سالن نصب شود