مقالات

اشتباهات رایج در پرورش مرغ گوشتی

فهرست محتوا

“اشتباهات رایج در پرورش مرغ گوشتی”

مهمترین اشتباهات در پرورش مرغ گوشتی;

برای پیشگیری از تلف شدن گله های مرغ در مرغداری ها، شما باید از اشتباهات رایج در پرورش مرغ گوشتی، آگاه بوده و آز آن ها اجتناب کنید‌. البته، باید به این نکته توجه داشته باشید که در هر مرغداری، در طول پرورش این پرنده ها، تلفات طبیعی ایجاد می شود‌. این تلفات، معمولا در اثر علل خارج از کنترل پرورش دهنده بروز پیدا می کنند. اما تلفات گسترده، که باعث از بین رفتن بسیاری از جوجه ها می شود، قابل پیشگیری بوده و‌ به سطح تجربه و آگاهی پرورش دهنده بستگی‌ دارد.

از آن جا که جوجه های گوشتی، سریع رشد می کنند، دارای نیازهای خاصی می باشند. بنابراین به دقت زیادی در پرورش آن ها نیاز است. در این مقاله، به برخی از رایج ترین نیازهای مرغ گوشتی و اشتباهاتی که افراد هنگام پرورش جوجه های کورنیش کراس به عنوان مرغ های گوشتی، اشاره  شده است.

غذا دادن زیاد به مرغ های گوشتی یکی از اشتباهات رایج در پرورش مرغ گوشتی;

مرغ های کورنیش کراس، به داشتن مشکل نارسایی احتقانی قلب، شناخته شده اند. در واقع، آن ها آنقدر سریع رشد می کنند که ماهیچه های آن ها، از اندام هایشان بزرگتر می شود. همین مسئله، باعث می شود که این مرغ های گوشتی، در سنین جوانی بمیرند.

خوشبختانه، می توانید با رعایت نکاتی درباره تغذیه این پرندگان، از این امر جلوگیری کنید. تغذیه بیش از حد جوجه های کورنیش کراس بسیار شایع است و این کار می تواند باعث بروز مشکلات پا، سکته قلبی و البته مرگ شود. اجازه ندهید که مرغ های گوشتی تان، بیش از حد غذا مصرف کنند..

به طور متوسط، یک مرغ کورنیش کراس، در طول ۸-۱۰ هفته، در حدود ۱۰-۱۵ پوند غذا مصرف می کند. ممکن است مجبور شوید که به جوجه ها اجازه دهید به طور مداوم غذا بخورند. اما، برای پیشگیری از بروز مشکلات مختلف در سلامتی آن ها، باید از این وضعیت اجتناب کنید.

مصرف غذای کم تر از حد نیاز، اشتباهات رایج در پرورش مرغ گوشتی;

به وجود میل بالا برای مصرف غذا، گاهی اوقات ممکن است که مرغ های گوشتی تان، کم تر از حد نیاز غذا مصرف کنند. بین مصرف بسیار زیاد غذا و خوردن غذا به میزان کم، یک مرز بسیار ظریف وجود دارد. باید مطمئن شوید که مرغهای تان، به اندازه نیاز شان غذا مصرف می کنند.

نگه داری طولانی‌ مدت، یکی دیگر از اشتباهات رایج در پرورش مرغ گوشتی;

یک اشتباه بسیار رایج که افراد (به ویژه مبتدیان)، هنگام نگه داری از جوجه های گوشتی، مرتکب می شوند، نگهداری طولانی مدت آن ها است. این پرندگان، ویژگی های خاصی دارند. آن ها در بازه سنی ۱۰-۸ هفتگی، آماده کشتار هستند. غیرممکن به نظر می رسد که آن ها بتوانند از جوجه های کوچک، به اندازه کامل و ۶ پوند، در این مدت کوتاه، تبدیل شوند. اما این موضوع، واقعیت دارد.

در واقع، در گذشته، این مرغ های گوشتی را در اوایل ۶-۷ هفتگی، به کشتارگاه می فرستادند!  اگر در پرورش مرغ، تازه کار بوده و مطمئن نیستید که چقدر طول می کشد تا پرورش مرغ ها کامل شود، از قبل برنامه ریزی کنید. به خودتان زمان داده و تمام وسایل مورد نیاز خود را جمع آوری کنید تا بتوانید برای بیش از ۱۰ هفته، از مرغ های تان نگهداری کنید.

به یاد داشته باشید که گاهی اوقات، حتی ۱۰ هفته نیز ممکن است خیلی طولانی باشد.

تراکم و ازدحام بیش از حد مرغداری;

پرورش مرغ گوشتی فریبنده است هنگامی که آنها را برای اولین بار به مزرعه آورده و در مرغ داری قرار می دهید، ممکن است وسوسه شوید که آن ها را در فضای کوچک تری نگه دارید. شاید گمان کنید که آن جوجه های کوچک، احتمالاً به فضای زیادی احتیاج ندارند.

این‌ تفکر، مطلقا اشتباه است. شما از سرعت رشد آن ها شوکه خواهید شد. از آن جا که این پرندگان، بدون تعادل و کند حرکت می کنند، باید مطمئن شوید که آن ها از حفاظت کافی در برابر شکارچیان برخوردارند. این مرغ ها، عاشق این هستند که بنشینند.

وسوسه نشوید که همه آن ها را در یک مکان کوچک نگه داری کنید. یک مرغ معمولی، حداقل به ۲ فوت مربع فضا نیاز دارد. اما توصیه می کنیم در صورت امکان، این فضای مورد نیاز را دو برابر کنید. این کار می تواند رفتارهای پرخاشگرانه، رقابت و دعوا را کاهش دهد.

گرمای بیش از حد;

بسیاری از پرورش دهندگان، جوجه های گوشتی خود را فقط در زمستان، بهار یا پاییز پرورش می دهند. در برخی از مناطق با آب و هوای خاص، آب و هوای تابستانی می تواند برای مرغ های گوشتی که دمای بالاتر از ۷۵-۸۰ درجه فارنهایت را تحمل نمی کنند، بسیار گرم و نامطلوب باشد.

جوجه های کورنیش متابولیسم تقویت شده ای دارند بنابراین، این گرما برای آن ها، دوچندان شدید خواهد بود. با این وجود، آن ها پرهای کمی دارند، بنابراین سرمای زیاد نیز برای این مرغ های گوشتی، شرایطی مشکل ساز خواهد بود.

به طور ویژه ای جهش ناگهانی دما (در مقابل افزایش فصلی یا تدریجی)، می تواند برای مرغ های شما، کشنده باشد.

با آگاهی از اشتباهات رایج در پرورش مرغ ها، می توانید این نرخ را به میزان بسیار قابل قبول تری، یعنی در حدود ۵ درصد، کاهش دهید. در نهایت، جلوگیری از بروز همه موارد مرگ و میر در میان مرغ ها، تقریباً غیرممکن است. این پرندگان، اغلب بدون بروز علائم هشداردهنده ناشی از آسیب یا بیماری، خیلی زود می میرند..

بنابراین، پیش از شروع پرورش این‌ پرندگان، باید تمام اطلاعات لازم را بدست بیاورد تا از ضرر های اقتصادی، جلوگیری کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

منوی دسته‌های خود را در هدرساز -> موبایل -> منوی اصلی موبایل -> نمایش/مخفی -> انتخاب منو، تنظیم کنید
سبد خرید
برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.